• Leverans: 1-3 dagar | E-post: kundservice@plantigo.se

     

0

Vattenspridare / Munstycken

Filtrera
Sortera

Visa fler

Vattenspridare, sprinklers och munstycken till alla behov

Att vattna gräsmattan, rabatterna eller trädgårdslanden med en vattenspridare är mycket enkelt. Istället för att bevattna alla ytor manuellt kan du låta trädgårdsbevattningen skötas mer eller mindre helt automatiskt. Den bästa vattenspridaren för din trädgård är vattenspridaren som är anpassad för dina behov. Om du hellre unnar dig med att kolla till hur alla dina växter mår, kan det vara rekommenderat att använda ett sprinklermunstycke till vattenslangen istället för en vattenspridare.

När du vattnar trädgården vill du se till att dina växter får bästa möjliga vård. Då är det viktigt att veta vilken metod av bevattning som är idealisk för dem. En vattenspridare är i allmänhet det bästa alternativet om du har känsliga växter som behöver vattnas långsamt och jämnt. Om du har starka, torktoleranta växter som behöver djupbevattning kan en rotvattnare eller en roterande sprinkler vara ett bättre alternativ. En rotvattnare liknar en bevattningstimer eftersom den sitter i marken och låter dig vattna rötterna direkt. Även när du inte är hemma kan en rotvattnare anslutas till en bevattningstimer och programmeras för att vattna trädgården automatiskt.

Om du letar efter en kvalitetssprinkler har Plantigo ett stort urval att välja mellan. Vi har allt från enklare vattenspridare till sofistikerade rotvattnare och roterande vattenspridare som gör bevattningen till en barnlek.