• Leverans: 1-3 dagar | E-post: kundservice@plantigo.se

     

0

Om Plantigo

Plantigo startades hösten 2009 av entreprenören Marcus Knutsson. Plantigo's mål är att bli en erkänd och välsorterad internetbutik med kvalitetsprodukter och tillbehör inom trädgård, balkongodling och inomhusgrönska.

Med ett genuint intresse för naturen, ekologisk odling och trädgårdsredskap blir Plantigo din nya bästa trädgårdsvän på nätet.

Med tydlig information och bilder på alla produkter gör vi det enklare för dig att hitta de redskap, frön eller trädgårdstillbehör du behöver för din första trädgård, balkong eller fönsterbräda.

På vår blogg kan du läsa senaste nyheterna om nya produkter i vårt sortiment, pågående kampanjer samt vad som händer på Plantigo för tillfället. Vi kommer publicera boktips och berätta om våra egna strapatser på vägen mot den perfekta trädgården, balkongen och fönsterbrädan.

Plantigo’s sortiment varierar över året utifrån vad som är aktuellt under respektive säsong så du är alltid välkommen på ett besök för att se vad som är aktuellt. Saknar du något hos oss eller vill ge oss feedback positiv som negativ så tveka inte att höra av dig till oss!

Plantigo eftersträvar att hitta produkter av hög kvalitet till vår butik som vi kan leverera både till entusiaster och nybörjare inom hemodling och ”trädgårdspåteri”. 

Väl mött!

Marcus och Daniel 

Företagsuppgifter

Plantigo
Industrivägen 8
518 31  SANDARED (Borås)

Plantigo drivs och marknadsförs av Store 1 Logistik AB med organisationsnummer 556988-1591.

Store 1 Logistik AB innehar F-skattesedel.

Kundtjänst

Telefon: 033-400 60 64
E-post: kundservice@plantigo.se

Öppettider: helgfri måndag - lördag, 10:00 - 16:00.