• Leverans: 1-3 dagar | E-post: kundservice@plantigo.se

   

0

Flopro

Munstycke, kran-, slangkopplingar 1/2", Flopro+

Startpaket med krankoppling, slangkoppling, stoppkoppling och justerbart bevattningsmunstycke för att ansluta en 1/2 tum (12,5 mm) vattenslang från Flopro.

Artikelnr: 10205
Finns i lager (4)
Inkl. moms:
265 kr
{{ price }}
 • Leverans inom 1-3 dagar
 • Kvalitet till rätt pris
 • Eget lager allt i en leverans
 • Beskrivning

  Startpaket med krankoppling, slangkoppling, stoppkoppling och justerbart bevattningsmunstycke för att ansluta en 1/2 tum (12,5 mm) vattenslang från Flopro.

  Krankoppling har medföljande adaptrar för att ansluta till alla vanliga typer av utomhuskranar med diameter 21 mm (G1/2), 26,5 mm (G 3/4) och 33,3 mm (G1).

  Slangkopplingen ansluts till en 1/2 tum (12,5 mm) vattenslang och kopplas och delas enkelt till kranen. Med sitt unika, extra långa supergrepp och kopplingsmekanism med fjäder i rostfritt stål ger en stabil anslutning.

  Stoppkopplingen ansluts till en 1/2 tum (12,5 mm) vattenslang och kopplas och delas enkelt till bevattningsmunstycket. Stoppkopplingens unika extra långt supergrepp och kopplingsmekanism med fjäder i rostfritt stål ger en stabil anslutning. När ingen bevattningsenhet är ansluten så stoppas vattenflödet automatiskt och kranen behöver inte vridas av, när en enhet ansluts flödar vattnet genom kopplingen.

  Bevattningsmunstycket har en greppvänlig och ergonomisk design och vattenflödet kan justeras steglöst från vattenstråle till fin vattendimma, vilket ger ett brett användningsområde från rengöring till bevattning.

  Samtliga kopplingar och bevattningsmunstycket är tillverkade av premiumplastmaterial vilket förhindrar läckage och gör att den håller länge. Fästet på kopplingarna och munstycket passar med alla vanliga bevattningsmärken på marknaden.

 • Fråga om produkt