• Leverans: 1-3 dagar | E-post: kundservice@plantigo.se

     

0

Lampfötter / Lamphållare

Filtrera
Sortera

Visa fler

Inred och variera stil med lampfötter och lamphållare

Belysningen kan göra stor skillnad för atmosfären i ditt hem, så det är viktigt att få rätt utseende. Tyvärr innebär bra belysning mer än att bara välja lampskärmar och glödlampor - lamphållare spelar också en viktig roll! Med en lamphållare kan du skapa en egen kombination av glödlampa och lampfot enligt dina behov och stil. Från att lyfta fram specifika detaljer för en lyxig touch till att lysa upp nedtryckta hörn för en extra elegans - en snygg lamphållare är nyckeln till att skapa en mysig atmosfär i vilket rum som helst. Så välj klokt, och se till att lamphållare är en del av din ekvation när du planerar hur du ska lysa upp och inreda ditt hem.

Hitta en stil och material som passar dig

Vårt urval av lampfötter och lamphållare hjälper dig att skapa ett unikt uttryck i ditt hem. Vi erbjuder flera olika material och stilar för att matcha alla typer av inredning. Oavsett om det är en modern svart fot, en lampfot i trä eller den klassiska elegansen hos en kromad lampfot har vi den perfekta utgångspunkten för att skapa en unik lampa. Var kreativ och förverkliga dina idéer med vårt utbud av lampfötter och lamphållare.

Hur många lampor behöver jag i mitt hem?

Inredning med lamphållare och lampfötter är ett fantastiskt sätt att lysa upp och sätta prägel på ditt vardagsrum, och nyckeln till framgång ligger i siffrorna. Erfarna inredningsdesigners föreslår att man har mellan fem och tio ljuspunkter för att få en optimal belysning i ett normalstort vardagsrum. Lamphållare och lampfötter kan komma i alla former, storlekar och färger också - så du kan experimentera med designen och se till att den passar in i din befintliga heminredning. Alla hem är unika och vad som passar i ett annat hem kanske inte passar lika bra i ditt.