• Leverans: 1-3 dagar | E-post: kundservice@plantigo.se

     

0

Säkra betalsätt på Plantigo.se

På Plantigo.se kan du välja att betala på flera olika sätt. I kassan väljer du det alternativ som passar dig bäst innan du slutför din beställning. I vår kassa använder vi Svea Checkout från Svea Bank AB (publ) för säkra och flexibla betalningar. Informationen på denna sida gäller enbart för privatpersoner, information om villkor och betalningar för företag hittar du här.

Swish 

Vid betalning med Swish bekräftar och signerar du betalningen i Swish-appen på den mobiltelefon som du anger telefonnummer till får betalningen (kan vara ett annat än det som du anger på beställningen) och med BankID till Plantigo (Store 1 Logistik AB). Inget personnummer behöver anges vid betalning med Swish. Pengarna dras från ditt konto direkt vid beställningstillfället.

Inga avgifter tillkommer vid betalning med Swish.

Banköverföring

Vid betalning direkt från ditt bankkonto använder vi säker överföring via Trustly i Svea Checkout. Betalning från bankkonto är tillgängligt via alla större banker i Sverige som till exempel Nordea och SEB men även ICA Banken, Länsförsäkringar Bank och Skandiabanken är anslutna.

Inga avgifter tillkommer vid betalning med banköverföring.

Kortbetalning

Betalning med kontokort och kreditkort sker enkelt och säkert enligt gällande regler för online-betalning i Sverige och EU. Vi använder Svea Bank AB (publ) hostade PCI-DSS-certifierade kortbetalningslösning. Vi accepterar följande kort: VISA, VISA Elektron och MasterCard. Pengarna reserveras på ditt konto vid ordertillfället och debiteras efter att vi skickat din beställning. Alla transaktioner skickas via SSL (Secure Sockets Layer) mycket säkert krypterade. Inga kortnummer sparas hos Plantigo. Vi använder den senaste säkerhetstekniken för kontokortsbetalningar på nätet 3D-Secure - en standard framtagen av VISA och MasterCard med avsikt att på ett säkert sätt validera dig som konsument vid köp på nätet. Verifiering av din kortbetalning med BankID kan krävs beroende på din kortutgivare / bank.

Inga avgifter tillkommer vid betalning med kort.

Faktura med Svea faktura

Vid fakturabetalning får du 14 dagars betaltid. Fakturan skickas till den e-postadress som du uppger vid din beställning i kassan, efter att din beställning skickats från oss.

Vid betalning med faktura samarbetar vi med Svea Bank AB (publ). För att handla mot faktura måste du ange ditt personnummer. Förutsättning för att få handla mot faktura är bland annat att du är registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige och är över 18 år. Du får inte ha några betalningsanmärkningar. Fakturan överlåts av Plantigo till Svea Bank AB (publ). När du väljer att betala med faktura samtycker du till att de kontroller som behövs för köpet görs av Svea Bank AB (publ). Vid försenad betalning utgår avtalad samt lagstadgad påminnelseavgift. Dröjsmålsränta utgår med 2 % per månad. Vid utebliven betalning överlämnas fakturan till inkasso.

Allmänna villkor för Svea fakturabetalning hittar du här.

Inga avgifter tillkommer vid betalning med faktura.

Delbetalning med Svea delbetala

Genom vårt samarbete med Svea Bank AB (publ) kan du teckna ett kontokreditavtal och därmed kunna delbetala ditt köp. Kredittiden väljer du genom att välja det kampanjalternativ som passar dig bäst. Köpet kan alltid betalas i sin helhet närsomhelst, innan förfallodag. Delbetalningen aktiveras efter att din beställning skickats från oss.

Sedvanlig kreditprövning sker efter att personuppgifterna lämnats i kassan, i vissa fall innebär detta att en kreditupplysning tas. En kopia på kreditupplysningen kommer i så fall skickas hem till dig.

Har du några frågor så kan du ringa Svea Bank AB (publ) på 08-735 90 00 för närmare information.

Exempel på effektiv ränta vid köp om 10 000 kr, löptid 12 månader, 0 % ränta, uppläggningsavgift 195 kr, aviavgift 29 kr: 10,68 %.

Allmänna villkor för Svea delbetalning hittar du här.

Standardiserad europeisk konsumentkreditinformation hittar du här.

Kontobetalning med Svea konto

Genom vårt samarbete med Svea Bank AB (publ) kan du teckna ett kontokreditavtal och därmed kunna delbetala ditt köp. Du får en avi varje månad tills dess att hela beloppet betalats. På avin framgår lägsta belopp att betala, men du kan alltid välja ett högre belopp för att bli klar med din betalning snabbare. Kontobetalningen aktiveras efter att din beställning skickats från oss.

Sedvanlig kreditprövning sker efter att personuppgifterna lämnats i kassan, i vissa fall innebär detta att en kreditupplysning tas. En kopia på kreditupplysningen kommer i så fall skickas hem till dig.

Har du några frågor så kan du ringa Svea Bank AB (publ) på 08-735 90 00 för närmare information.

Aviavgift 29 kr och ränta på 19,75% tillkommer vid köp med Svea konto.

Allmänna villkor för Svea kontobetalning hittar du här.

Standardiserad europeisk konsumentkreditinformation hittar du här.

Övriga betalsätt

Vid avhämtning på vårt lager, specialbeställningar och tillägg till befintliga order har vi även möjlighet att hantera nedan manuella betalningar.

Swish (manuell)

Betalning med Swish sker i förskott och du betalar in ordersumman till Plantigo’s Swish-nummer 123 339 63 06 (Store 1 Logistik AB). Det är viktigt att du anger ditt ordernummer vid betalning. Leverans sker så snart vi mottagit din betalning. Vi reserverar varorna i 10 dagar i väntan på din betalning.

Inga avgifter tillkommer vid manuell betalning med Swish.

Förskottsbetalning (Bankgiro)

Vid förskottsbetalning betalar du in ordersumman till Plantigo’s bankgironummer 453-9623 (Store 1 Logistik AB). Det är viktigt att du anger ditt ordernummer vid betalning. Leverans sker när vi mottagit din betalning. Vi reserverar varorna i 10 dagar i väntan på din betalning.

Inga avgifter tillkommer vid betalning till Bankgiro i förskott.