• Leverans: 1-3 dagar | E-post: kundservice@plantigo.se

   

0
Tyvärr har den här produkten utgått ur leverantörens sortimentet. Vi har ersatt produkten med Gräsmattegödsel, Master Lawn med järn 20 kg.

Florovit

Gräsmattegödsel, Master Lawn med järn 10 kg

Florovit Master Lawn gräsgödning med hög järnhalt i 10kg förpackning är komponerad för att ge all näring gräset behöver.

Artikelnr: 14163
Slut i lager
Inkl. moms:
0,01 kr
{{ price }}
 • Leverans inom 1-3 dagar
 • Kvalitet till rätt pris
 • Eget lager allt i en leverans
 • Beskrivning

  Florovit Master Lawn gräsgödning med hög järnhalt i 10kg förpackning är komponerad för att ge all näring gräset behöver. För att erhålla en tät och grönskande gräsmatta är det en nödvändighet att gödsla gräsmattan regelbundet från tidig vår till höst. Sammansättningen av mineralerna i Florovits Gräsgödning är noga utvalda för att stimulera tillväxten av gräset samt att förbättra dess kondition. Florovit Gräsgödning ger din gräsmatta en intensiv grönska. En hög halt av kväve i gödningen ökar tillväxttakten av gräset och din gräsmatta blir tät och stark.

  Applicera Florovit Gräsgödning från början av våren till slutet av Augusti med 4-6 veckors mellanrum, för bästa resultat sprid 3 kg per 100 m2 gräsmatta. Florovit Gräsgödning skall spridas jämnt över hela gräsmattan och gödningen bör appliceras på nyklippt gräsmatta.

  Tänk på att alltid vattna efter gödslingen för att undvika eventuella brännskador på gräset. Florovit Gräsgödning bör ej användas vid extremt solljus eller vid kraftiga vindar. Regelbunden bevattning förhöjer effekten av Florovit Gräsgödning. Eftersom Florovit Gräsgödning innehåller järnsulfat som missfärgar betong, skiffer och träytor bör denna typ av ytor täckas eller avskärmas före spridning. Om gödning kommer på denna typ av ytor spola då så snart som möjligt ytan med rikligt med vatten.

  Förpackningen räcker till cirka 300 - 350 m2.

 • Specifikation
  Vikt 10 kg
  Kornstorlek Mikrogranulat
  Kväve (N) 16 %
  Fosfor (P) 5.2 %
  Kalium (K) 5.2 %
  Järn (Fe) 4 %
  Magnesium (Mg) 3.5 %
  Svavel (S) 26 %
 • Fråga om produkt